0
Fudbal

FOTO: Twitter

KOPA AMERIKA: Raspucani Urugvaj razvalio tužni Ekvador (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.19 u 09:30

U prvom meču ‘C’ grupe Kopa Amerika u Porto Alegreu Urugvaj je sa 4:0 (3:0) pobedio Ekvador.

Silno je startovala četa Oskara Tabareza na novom izdanju Kopa Libertadores. ‘Po nosu’ je dobila tužna ekipa Ekvadora koja je izgledala kao grupa dečaka iz džungle izgubljena u velikom gradu.

Urugvaj je prvu svoju šansu pretvorio u gol. Igrao se 6. minut kada je Suarez uposlio Lodeira, a ovaj pogodio – 1:0. Samo pet minuta kasnije napadač Barselone je postigao drugi gol, ali je on posle zakasnele intervencije pomoćnog arbitra poništen zbog ofsajda.

Ekvador je u 24. minutu ostao bez jednog igrača. U duelu sa Lodeirom, Kinteros je koristio lakat, sudija Daronko je pogledao snimak posle signalizacije iz VAR sobe i umesto žutog kartona, vezisti ‘žutih’ pokazao crveni.

Tada je počela igra mačke i miša. Već u 28. minutu je Lodeiro mogao do drugog gola, ali je tukao tik iznad prečke. U 32. minutu prva bravura Kavanija, lepo je loptu udario štiklom, ali je golman Domingez intervenisao. Samo minut kasnije spasa nije bilo, posle kornera Godin je loptu spustio na ‘peterac’, a Kavani makazicama pogodio za 2:0.

Do kraja utakmice Urugvaj je imao još dve sjajne šanse. Obe je propustio Suarez. Prvo je napadač Barselone šutirao u 85.minutu, ali je Domingez odbranio. Samo minut kasnije sjajni napadač je tukao preko gola.

U 35. minutu Nandez je mogao da dokusuri Ekvadorce, ali je Domingez ponovo spasio svoje zalutale u Brazilu saigrače. U 44. minutu spasa više nije bilo, ponovo je posle kornera sada Kaseres glavom skrenuo loptu na drugu stativu, a Suarez pogodio za 3:0.

Urugvajci su u drugom poluvremenu spustili gas, ali su postigli jedan gol. U 78. minutu Saurez je grudima spustio loptu na peterac, a Ekvadorac Meza je zatresao sopstvenu mrežu – 4:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter