1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NEMANJA MILUNOVIĆ: Malo je bilo vremena za odmor, ali smo orni za rad!

Objavljeno: 15.06.19 u 12:02

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su danas poslednji trening na pripremama na Zlatiboru, a zaključnu reč dao je Nemanja Milunović.

Izabranici Vladana Milojevića istrčali su na teren u 8:30 ovog jutra, gde su odradili kraći trening pred povratak u Beograd. Izuzetno naporan rad je iza fudbalera Crvene zvezde, na Zlatiboru su imali po dva treninga na dan jer je fokus bio na fizičkoj pripremi, tako da im je izuzetno prijalo jutarnje rastrčavanje.

U tri grupe crveno-beli fudbaleri su trčali dva puta po 15 minuta. Prvi deo sastojao se od trčanja u krug, a potom su istrčavali deonice od šesnaesterca do šesnaesterca. Time su završene pripreme na Zlatiboru. Ekipa se danas vraća za Beograd gde je očekuje dan odmora, a potom u ponedeljak polazak na drugi deo priprema u Vindišgarsten.

Štoper crveno-belih Nemanja Milunović osvrnuo se na urađeno u prvoj fazi priprema.

– Nisu se ove pripreme razlikovale od drugih, svaki početak je težak. Nismo imali dugu pauzu, samo dve nedelje odmora od kraja sezone do polaska na Zlatibor, ali i pored toga smo orni za rad. Bazične pripreme koje su nam najbitnije zbog fizičke spreme smo uradili odlično, šef je zadovoljan, tako da i mi moramo biti zadovoljni svojim radom – rekao je Milunović i nastavio:

– Uvek na pripremama imamo ritam od dva treninga na dan, ili trening i utakmicu, tako da nam ovi nije strano.

Dan odmora dobro će doći našoj ekipi.

– Provešćemo dan sa svojim porodicama i prijateljima i svi se tome radujemo. Odmah posle krećemo put Austrije gde ćemo boraviti 15 dana. Te pripreme će se razlikovati od rada na Zlatiboru jer ćemo imati i utakmice, što je za nas igrače mnogo lakše.

Novajlija u ekipi Radovan Pankov odlično se uklopio u ekipu.

– Svi igrači su ga lepo prihvatili, kao i svakog drugog ko dođe u Zvezdu. Mislim da se već uklopio i u sistem igre i radi dobro. Sačekaćemo utakmicu za pravu ocenu, ali on je bez sumnje kvalitetan i dobar igrač.

Superliga Srbije startuje 20. jula, a Crvena zvezda prvu utakmicu odigraće na svom terenu.

– Ispratio sam raspored prvenstva, ali kao što već svi znaju gledamo samo našu igru, nije nam bitan protivnik, uvek očekujemo pobedu – poručio je Milunović.

0
0

1 Komentara

  1. Dve DALEKO najveće greške SU PRODAJA Terzića i Joveljića! UMESTO da budu od ove sezone novi PRVOTIMCI i BUDUĆNOST zvezde oni ce biti obezbeđena budućnost menadžera SRAM VAS BILO NEĆETE ME VIDETI DUGO NA MARAKANI KAP JE PRELILA ČAŠU…. DA STE IH PRODALI ZAJEDNO ZA NEKIH 15 MILIONA JOŠ BI EKONOMSKI NEGDE SHVATIO ali ovako za bagatelu…
    S R A M O T A !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter