0
Evropske lige

KREĆE NOVA SAGA: Kežman i Ramadani za istim stolom sa Leonardom…

Objavljeno: 15.06.19 u 13:55

Hoće li se ovog leta najzad završiti saga oko Sergeja Milinkovića-Savića i odlaska iz ‘večnog grada’.

Sergej je trebalo prošlog leta da bude ‘bomba’ prelaznog roka, a pominjale su se cifre od 100 do 120 miliona evra. Ipak, Srbin nije zablistao na Svetskom prvenstvu, kasnije je imao dosta sporo paljenje u Laciju, te je i broj zainteresovanih kupaca opao, baš kao i cena.

Ipak, ‘SMS’ se probudio krajem sezone, Lacio je doneo trofej u kupu i sada se otvara nova saga, gde će preći ovog leta.

Ako je verovati Francuzima, tačnije popularnom ‘Kanal +’, onda je naredna destinacija Srbina Pariz. Naime, spekuliše se da su se Sregejovi zastupnici Fali Ramadani i Mateja Kežman sreli sa novo-starim direktorom PSŽ-a Leonardom. Tačnije da bi Brazilac mogao da bude taj motor koji će ceo transfer pokrenuti ka ‘Parku prinčeva’.

Navodna cena transfera bila bi 75 miliona evra. Ne samo to, put Rima krenuo bi talentovani Amerikanac Timoti Vea koji je blistao na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, koje se završava danas finalnom utakmicom Ukrajine i Južne Koreje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter