2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEJAN SAVIĆEVIĆ NASTAVIO: Tumbaković je priznao da nas je izdao, plakao je!

Objavljeno: 15.06.19 u 11:47

Nov prljavi veš se iznosi o slučaju ‘Kosovo’, a Dejan Savićević je pričao i o trenutku kada je Ljubiša Tumbaković saopštio igračima da neće sedeti na klupi.

Prvi čovek FS Crne Gore i legenda jugoslovenskog fudbala Dejan Savićević u emisiji ‘Živa istina’ govorio je o trenutku kada je Ljubiša Tumbaković igračima saopštio da neće voditi tim protiv takozvanog Kosova.

– Rekao im je ‘Ja sam vas izdao, ne znam kako sam došao iz sobe, ali ovo je nešto više od fudbala’. Zaplakao je. Nije mu bilo lako, ali doneo je odluku koju nije smeo. Na tome mu zameram, iz dana u dan sve više. On je iskusan čovek, morao je da predoseti šta može da se dogodi. Mislim da nije smeo da to uradi na dan utakmice – rekao je Dejan Savićević.

Legendarni ‘Genije’ je posle rekao da je možda ispao naivan.

– Možda sam ispao malo naivan i time što sam previše verovao Tumbakoviću – zaključio je Savićević.

0
0

2 Komentara

  1. Ti si jedna budala Savićeviću kao što si celog života i bio… Ljigavac i poltron a ne branim ni Terzića ne daj Bože , a niti Tumbakovića.. da je hteo da pokazuje Srpstvo nije morao čekati meč sa Kosovom, već nikad nebi došao da vodi taj malo narko kartel zvani Crna Gora. I deda i baba su mi došli iz Crne Gore, rođen i odrastao u Srbiji, a CG ne doživljavam kao zemlju već kao dijagnozu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter