2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZVEZDI STIŽU MILIONI: Joveljić prošao lekarske preglede u Frankfurtu!

Objavljeno: 14.06.19 u 13:25

Supertalentovani napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić završio je sve oko transfera u Ajntraht i potpisao četvorogodišnji ugovor.

HotSport je juče objavio saznanje da je Dejan Joveljić sklopio dogovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta, a upravo je stigla i potvrda te informacije iz Nemačke.

Talentovani izdanak Zvezdine škole je nešto posle podneva zvanično prošao lekarske preglede i nakon toga sledi potpis ugovora do 2023. godine.

Vrednost transfera je 4.000.000 evra, koliko će Ajntraht platiti klubu iz Ljutice Bogdana u dve rate. Juče smo pisali da je vrednost transfera 5.000.000 evra, što bi moglo da bude kroz bonuse za odigrane utakmice i date golove koji iznose 1.000.000 evra.

U Frankfurtu se nadaju da bi Joveljić mogao da bude dostojna zamena za Luku Jovića, takođe Zvezdinog deteta, koji je kroz dve sezone u Ajntrahtu eksplodirao i pre nekoliko dana ostvario transfer od 60.000.000 evra u Real Madrid.

Na tragu informacije – Mirko Marković

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Moglo je to bolje, da se omladinci ostave a prodaju neki prvotimci. Ipak je to moralo ovako da ispadne, jer nije bilo ozbijnijih ponuda za nekw orvotimce i onda se moraju omladinci prodavati, koji imaju neku cenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter