2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZANOVA (NE)DOSTIŽNA META: Želja je bivši igrač Sevilje, ali ‘napašće’ ga samo pod određenim uslovima

Objavljeno: 14.06.19 u 14:08

Kako saznajemo, u klubu žele čileanskog reprezentativca, ali je još uvek daleko od bilo kakve realizacije zbog njegove cene.

Dugo Partizan nije imao klasičnog ‘plejmejkera’, takoreći ‘desetku’, koja bi spajala sredinu i napad. Jedan igrač velika je želja sportskog sektora u Humskoj.

U pitanju je Čileanac Brajan Rabeljo, igrač koji je prošle sezone igrao u meksičkom Lobosu. Odigrao je 34 utakmice i postigao dva gola uz pet asistencija.

Ima 25 godina, i u Humskoj veruju da je sličan Leonardu da Silvi Souzi, takođe igra na poziciji plejmejkera, ali vrlo dobro se snalazi i na krilnim pozicijama.

Bivši je igrač Sevilje, odakle je išao na pozajmice u Deportivo, Lucern i Leganjes, a karijeru je počeo u Kolo Kolu.

Međutim, kako saznaje HotSport, u Humskoj i pored velike želje, smatraju da je preskup i da za sada nije realna opcija da bude doveden.

Prema podacima specijalizovanog sajta ‘Trasfermarkt’, Rabeljo vredi 1.500.000 evra, što je novac koji Partizan trenutno ne bi mogao da izdvoji.

Jedina mogućnost bi bila u slučaju prodaje dva ili tri igrača, kao i dodatnih razgovora i smanjenja pomenute cene za čileanskog reprezentativca.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter