3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HRVATI SE PRIBOJAVAJU MEČA PROTIV ZVEZDE: Ne plašimo ih se jer imaju dobar tim već…

Objavljeno: 14.06.19 u 15:11

Mediji u Hrvatskoj vredno analiziraju potencionlane protivnike tamošnjih klubova u Ligi Šampiona, a ističu da bi Crvenu zvezdu trebalo izbeći po svaku cenu.

Crvena zvezda i Dinamo iz Zagreba mogli bi već od trećeg kola da ukrste snage, a tamošnji mediji pribojavaju se meča protiv crveno-belih.

Takve utakmice fudbal bacaju u drugi plan. Tada bi sve drugo bilo važnije. Vraćali bismo se na rat, na ustaše i partizane, počinje analizu Večernji list.

Pod pretpostavkom da Dinamo dođe do trećeg kola realna je mogućnost da izvuku Crvenu zvezdu, a to je meč koga se plaše, ali ne iz stanovništva kvaliteta protivnika, već zbog duhova iz prošlosti.

– Svakako bi dobro bilo izbeći Crvenu zvezdu. Ne zato što beogradski klub ima dobar tim koji zagrebačka ekipa ne bi mogla nadjačati. Na stranu onda i krcati stadion (Nažalost, za takvu bi utakmicu doslovno bila ludnica za ulaznicama, kod nas se još ‘pati’ na sudare nas i ‘njih) jer takve utakmice bace fudbal u drugi plan, sve drugo bilo bi važnije. Doduše, Crvena zvezda i Dinamo moraju preći drugo kolo su isti kao i oni koje može izvući Dinamo, piše ‘Večernji list’

FOTO: STARSPORT

0
0

3 Komentara

  1. Neka se Hrvati ne pribojavaju eventualne utakmice sa Zvezdom u trećem kolu jer do nje i ako dođe, neće biti problema za Hrvate, a za to će se postarati niko drugi nego Milojević! On jednostavno nema kvalitet trenera koji treba da vodi Zvezdu! To je već pokazala grupna faza LŠ i nizak kvalitet Zvezdinih igara na proleće u SLS i finalu kupa! Treba li neki jači dokaz?!

    0
    0
    Odgovori
    • Ко год да си немаш појма о овој игри. У дебитантском наступу ЦЗ у ЛШ „господин незналица“ је остварио више побједа (Ливерпул, освајач ЛШ) него ли твоји Динамо, Партизан и Марибор за 10-ак сезона! Позззз

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter