0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BRAVO ZA MOMKA IZ FOČE: Od Pećinaca do ‘San Sira’! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.19 u 23:50

Momak koji se probio igrajući na terenima Superlige Srbije novi je član slavnog Milana, fudbalski putevi su čudni…

Gotovo je! Rade Krunić novi je fudbaler Milana. Empoli je danas potvrdio da je za osam miliona evra veznog igrača prodao ‘rosonerima’. Empoliju će takođe pripasti milion evra pride na ime bonusa. Reprezentativac Bosne i Hercegovine rođen u Foči zarađivaće 1,2 miliona evra po sezoni. Ugovor je potpisan na četiri godine.

– Radili smo na ovom transfer već neko vreme, Milan ga je pratio cele sezone i Maldini je završio posao pre nekoliko sati. Posle mečeva u finišu sezone, Milan je i definitivno prelomio da ga uzme. Za nas je ovaj transfer velika stvar jer nam na neki način odaje priznanje za dobar rad – rekao je Pjetro Akardi, dirketor Empolija.

Rade Krunić ima 25 godina, karijeru je počeo u Sutjesci iz Foče, a igrao je još za Donji Srem, Veronu, Borac iz Čačka i Empoli. Za italijanski klub je postigao 13 golova na 116 utakmica. Ima deset nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Rade Krunić se u nekoliko transfer perioda povezivao sa Crvenom zvezdom…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter