Posle poraza od Ukrajine, ponovo je glavna tema status Mladena Krstajića.

Ni pobeda protiv Litvanije (4:1) nije popravila utisak posle debakla, a u javnosti se sve glasnije govori o promeni na klupi nacionalnog tima.


Nekoliko sati pre pomenutog meča u Lvovu, veliku prašinu podigla je odluka selketora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića da ne predvodi ekipu na utakmici protiv tzv. Kosova. Ovakva njegova odluka navele je čelnike tamošnje Saveza da mu se zahvale na saradnji, a naredna destinacija u karijeri iskusnog stratega mogao bi da bude upravo Beograd.

Prema saznanjima Sport kluba, šezdesetšestogodišnji trener u pregovorima je sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Srbije. Isti izvora navodi da kada je ovo rešenje u pitanju ne vlada sloga u vrhu krovne organizacije, a odgovor bi trebalo da usledi narednih dana. Sa druge strane, posle otkaza u Podgorici ovaj trener našao se u krugu kandidata i za klupu Vojvodine.

FOTO: STARSPORT

Tumbaković je karijeru počeo u Radničkom iz Novog Beograda, a kasnije je radio u Obiliću, Haitanu, Partizanu, AEK iz Atine, Al Nasru, Šandongu, Stil Azinu, Vuhanu, dok je od 2016. do 2019. godine sedeo na klupi selekcije Crne Gore.