0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OZBILJAN PLAN PRIPREMA: Partizan u Sloveniji igra protiv Bordoa, čeka se još jedan rival

Objavljeno: 10.06.19 u 10:04

Tim Sava Miloševića će se za novu sezonu pripremati najpre na Zlatiboru, a potom će dve nedelje provesti na Mariborskom Pohorju.

Partizan će se okupiti u četvrtak, 13. juna. Tog i narednog dana biće obavljena testiranja, da bi se 15. juna ekipa preselila na Zlatibor, gde će biti sve do 27. juna.

Potom će ekipa provesti četiri dana u Beogradu, a od 2. do 14. jula sledi glavni deo priprema u Sloveniji, u Mariborskom Pohorju, gde crno-beli nisu provodili letnje pripreme nekoliko godina.

Popunjavaju se i protivnici, a nedostaje da se rezerviše još samo prvi rival 3. jula, za koji se očekuje da bude slabijeg ranga, neki od lokalnih niželigaških klubova.

Poznato je da će 6. jula Partizan igrati protiv Olimpije, vicešampiona Slovenije, kome će to biti ‘generalna proba’ pred početak nove sezone.

Potom, četiri dana kasnije, sledi najjači rival, a to je francuski Bordo koji će se igrati u Austriji, u Klagenfurtu, što je lokacija na pola puta i crno-belima i ‘žirondincima’.

Za kraj priprema, Partizan će 13. jula igrati protiv Pakšija iz Mađarske, nakon čega će se vratiti u Beograd i dočekati meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ime prvog zvaničnog rivala u novoj sezoni, ‘parni valjak’ će saznati na žrebu koji će biti održan 19. juna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter