0
Domaći fudbal

ZVEZDA NA ZLATIBORU: Novajlija zadovoljan – Zvezda je spremna za nove pobede (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.19 u 23:17

Fudbaleri Crvene zvezde danas nešto posle 14 časova stigli su na Zlatibor, svoju bazu u prvom delu priprema. Prvi trening odradio je i novajlija Radovan Pankov.

Izabranici Vladana Milojevića, kao i prošle sezone, pripreme započinju u sjajnim uslovima hotela „Palisad“. Nakon ručka i kraćeg odmora ekipa se uputila put terena u sklopu hotela.

Trening je otpočeo u 18 sati uobičajenim zagrevanjem. Pod budnim okom kondicionog trenera Ivana Vučetića naši fudbaleri istrčavali su krugove.

Prijatna temperatura i sunčano vreme ispratili su Zvezdine fudbalere i kada su prešli na vežbe zagrevanja i popularnu „ševu“.

Na pripremama se nalazi i novajlija u redovima Crvene zvezde Radovan Pankov. On je danas odradio prvi trening od dolaska u Crvenu zvezdu. 

– Uvodni trening nije bio težak. Impresije o saigračima su fenomenalne. Drago mi je da smo se upoznali, idemo u nove pobede. Igrali smo ševu, bili smo podeljeni u tri grupe, trening nam je čisto služio da se preznojimo, nismo igrali punim intenzitetom. Posle ovoga čekaju nas pripremne utakmice, imamo mesec dana do prve evropske utakmice, na meni je da se što bolje upoznam sa saigračima i da krenemo u nove pobede, ističe Radovan Pankov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter