0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MORAL NA PRVOM MESTU: Crnogorci žele Tumbakovića nazad, on rekao ‘NE’!

Objavljeno: 07.06.19 u 18:55

Pravi haos nastao je u Podgorici pred meč 3. kola kvalfikacija za Evropsko prvenstvo u kom Crna Gora dočekuje tzv Kosovo, selektor i dva igrača ne žele na teren.

Filip Stojković i Mirko Ivanić ne žele na teren protiv takozvanog Kosova. Odmah po donošenju te odluke pridružio im se selektor Ljubiša Tumbaković. On je navodno podneo ostavku na tu funkciju. Mediji i javnost u Crnoj Gori za sve optužuju Srbiju koja je vršila pritisak na selektora i igrače rođene u toj zemlji. Po poslednjim informacijama Filip Stojković i Mirko Ivanić više neće biti pozivani da igraju za Crnu Goru.

Kako Sport klub saznaje, Ljubiša Tumbaković je bio na sastanku sa predsednikom FS Crne Gore Dejanom Savićevićem i članovima Izvršnog odbora koji su mu navodno ponudili da ostane selektor, ali da ne vodi tim protiv tzv Kosova u Podgorici i Prištini.

To je trofejni trener Partizana odbio uz obrazloženje da iz moralnih obaveza ne može da ostavi ekipu na cedilu, a potom da se vrati na klupu. Sednica Odbora za hitna pitanja FS Crne Gore zasedaće odmah posle utakmice.

Po svemu sudeći Ljubiša Tumbaković, Filip Stojković i Mirko Ivanić će večeras krenuti put Srbije…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter