3
Domaći fudbal

FLEŠ SA ČAIRA: Radnički i Lalatović nastavljaju saradnju! Tončev najavljuje da najbolje tek sledi!

Objavljeno: 04.06.19 u 21:55

Prvi čovek fudbalskog kluba Radnički večeras je obradovao navijače kluba dogovorivši nastavak saradnje sa Nenadom Lalatovićem.

Uprkos pisanjima pojedinih medija da se Radnički ‘raspada’ i da se na „Čairu“ sprema egzodus, navijači Radničkog dobili su lepe vesti.

Ambicije prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva jasno su su određene na početku sezone, a to je da klub naredne sezone napravi korak dalje. Upravo tome u prilog ide i odluka da se nastavi saradnja između kluba i Nenada Lalatovića.

Umesto ‘egzodusa’ Radnički će od sutra krenuti sa pravljenjem ozbiljnog tima, u skladu sa ambicijama predsednika Tončeva i Lalatovića. Nema sumnje da će navijače obradovati ostanak iskusnog stručnjaka, ali neće se klub tu zaustaviti.

Predsednik Radničkog Ivica Tončev rekao je za HotSport da će Radnički već od sutra krenuti sa pravljenjem ozbiljnog tima koji će biti konkurentan u Srbiji, ali i Evropi.

Nastavak saradnje sa Nenadom Lallatovićem znači da od sutra krećemo sa ozbiljnim pripremama za osvajanje trofeja sledeće sezone, a klub će se koncentrisati i na visoke domete u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ističe Ivica Tončev.

U prethodnoj sezoni fudbaleri Radničkog ispisali su istoriju oborivši mnoge rekorde. Prvi su stali na tabeli između Crvene zvezde i Partizana i sezonu završili na drugom mestu. Navijači će dugo prepričavati seriju Nišlija od trinaest pobeda u nizu. U narednoj sezoni očekuje se da Radnički ode i korak dalje. Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev najavljuje da najbolje tek sledi i da će velika imena stići na čair u narednim danima.

Pre potpisa Nenada Lalatovića Radnički je doveo i napadača Milana Makarića.

0
0

3 Komentara

  1. Bilo bi mi veoma drago da Radnicki ozbiljnopojaca ekipu i napadne Ligu Evrope! Krajnje je vreme da nasi klubovi shvate da nije sam po sebi cilj da kroz SL osvojis to mesto koje vodi u evropske kvalifikacije,i da ti to bude referenca da bolje prodas ponajbolje igrace, vec da tim ucinis jos jcim i pokusas uraditi nesto vise i ozbiljnije. Da ne govorim sta bi to znacilo za srpski koeficijent.
    Zato me ova informacija vec u startu raduje jerje Lalat dobar trener ,ali sada treba poraditi na kupovini ozbiljnih igrackih imena koja su u stanju da Radnickog vrate u Evropu! Neka to i predsednik kluba shvati kao sopstveni izazov jer ovo je ogromna sansa! U ostalom, sta bi za Radnicki znacilo 4,5 mil. Evra ako bi usao u Ligu Evrope?! To je na prvi pogled nezamisliva misija, ali ako ne pokusas, onada naravno neces ni uspeti!

    0
    0
    Odgovori
  2. A dobro, sve je moguce….uz par pozajmica iz C.Zvezde, vrlo je lako moguce da Radnicki nastavi ovako, ali ne i da se bori za titulu, jer je to ipak pravna stecevina kumove ljubimice. Nece Toncev tu da se mesa.

    0
    0
    Odgovori
  3. Naravno da ostaje Lalatovic jos dugo dugo u Srbiji jer niko nece u inostranstvu takvu neuspesnu neznalicu koji nikad nista nije osvojio a ima debeli krivicni dosije stalno psuje i pravi incidente

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter