1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’ IZ ITALIJE: Milenković je preskup za ‘staru damu’, ali mladi štoper Partizana nije…

Objavljeno: 03.06.19 u 10:11

Uprava Partizana mogla bi dobro da napuni kasu ludom hrabrošću da ove sezone šansu da svom detetu u poslednjoj liniji.

Počelo je odbrojavanje, ‘bomba’ bi mogla da eksplodira uskoro. Kako piše ‘Sportski žurnal’, šampion Italije Juventus kupuje u Humskoj. Navodno, ‘stara dama’ je bila zainteresovana za bivšeg štopera crno-belih Nikolu Milenkovića, ali je zbog cene odustala. Zamenu, dostojnu, a dosta isplatljiviju, našla je u Beogradu.

Naime, Juventus je spreman da već ovog leta kupi Strahinju Pavlovića, momka kom je tek 18 godina, ali koji je sav potencijal pokazao ove sezone u Superligi Srbije. Skauti tima iz Torina pratili su partije mladog štopera protiv Crvene zvezde, Radničkog iz Niša i Čukaričkog.

Navodno, Juventus je spreman da za Strahinju Pavlovića izdvoji šest miliona evra. Dete Partizana je ove polusezone odigralo 15 utakmica u prvom timu.

ZAPRATITE NAJJAČU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU – HOTSPORT.RS

0
0

1 Komentara

  1. Zasto postoji ovaj klub da mi je znati samo …ako nema ambiciju da igra fudbal sa normalnim i kvalitetnim igracima glasam da ga ugase pa da igramo lepo 3 ligu da budemo necija filijala,recimo apoelova ili fiorentinina…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter