0
Evrokupovi

FOTO: Heineken

NESKRIVENA ŽELJA PREDRAGA RAJKOVIĆA: Voleo bih da se Milivojević i Nastasić vrate u reprezentaciju (FOTO)

Objavljeno: 02.06.19 u 13:50

Dvojac golmana našeg nacionalnog tima Predrag Rajković i Marko Dmitrović, kao i sjajni fudbaler Nemanja Maksimović bili su deo spektakularnog gledanja finalne utakmice na Belom dvoru u Beogradu, koje je upriličio Heineken®, dugogodišnji ponosni partner Lige šampiona.

Liverpul je slavio sa 2:0 i osvojio šestu titulu šampiona Evrope. Bio je to 80. trijumf ‘crvenih’ protiv Totenhema u 171. susretu koliko su odigrali u svim takmičenjima, ali i prvi direktan okršaj dva kluba pod okriljem UEFA, još od polufinala UEFA Kupa iz sezone 1972/73, kada je takođe slavio klub sa Enfilda.

– Bila je dosta dobra utakmica. Uživali smo u ambijentu, i drago mi je što je Liverpul pobedio, i što sam pogodio rezultat! Da, prognozirao sam 1:0 ili 2:0 za ’crvene’ – rekao je naš golman Predrag Rajković.

Sa novinarima je razgovao i o drugim temama, posebno o nacionalnom timu. Jedno od pitanja bilo je vezano za sukob selektora sa Lukom Milievojevićem i Matijom Nastasićem.

– Ne znam šta se tu dešava i šta se sve dešavalo… Voleo bih da se vrate, svaki igrač nam znači i dosta bi nam pomogli u kvalifikacijama – rekao je Rajković.

Slede utakmice u kvalifikacijama za EURO 2020. godine, a Rajković najavljuje da će ‘orlovi’ ići na pobedu i u Ljvovu 7. juna.

– Idemo na pobedu, ali bi remi u Ukrajini dosta značio, svakako uz trijumf nad Litvanijom kod kuće. Prvo gledamo Ukrajinu, hoćemo pobedu i sa njom bismo završili dobar deo kvalifikacija. Tada bismo na pravi način prebrodili dva najteža gostovanja u grupi.

Sa Makabijem će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, a potencijalni rival biće mu Crvena zvezda.

– Iskreno ne bih da se desi to, teško mi je da igram protiv Zvezde. Ako nas žreb spoji to je posao i profesionalizam. Probao bih da isključim emocije… Molim Boga da se to ne dogodi – zaključio je Rajković.

FOTO: Heineken
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter