4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA JE NA POTEZU: Iz Nemačke je stigla ponuda od 3.000.000 evra!

Objavljeno: 01.06.19 u 09:26

Suma od tri miliona evra plus bonus od milion nije po meri rukovodstva, koje želi da od transfera inkasira pet miliona evra i čekaju bolju ponudu.

Odavno je HotSport najavio da se Dejan Joveljić nalazi pod lupom ekipe iz Bundeslige, a nije u pitanju Štutgart, koji se posle baraža preselio u niži rang pošto je na njihovom skeneru bio Milan Pavkov.

Hofenhajm je izabrao mladog golgetera i kako saznajemo poslao je ponudu u kojoj piše da su spremni da plate crveno-belima tri miliona evra plus dodatni bonus od još milion u zavisnosti od učinka u šampionatu. Odgovor nisu još dobili iz Ljutice Bogdana…

– Zvezda ne želi da pusti Joveljića bez pet miliona evra i ima ekipa koje su zainteresovane i prelazni rok se polako zahuktava, tako da ima i vremena za određene poteze – rekli su iz kluba za HotSport.

Prošlog leta je Kadiz ponudio tri miliona evra za Joveljića, a igrač je ove sezone ima minutazu na glavnoj sceni i omladinskoj Ligi šampiona, tako da mu je cena skočila i rasplet se čeka mada je izvesno da je momak iz Bijeljine svakako na izlaznim vratima šampiona Srbije.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. Hoće li neko da obasni šta znači -zapratiti?! Neki novoizmišljeni izraz, koji se sve češće sreće! To je valjda prilog očuvanju srpskog jezika!

    0
    0
    Odgovori
    • Onda ce otici po isteku ugovora, besplatno.
      Stvarno mislis da bi neko dao tolike pare za bilo kojeg igraca iz namestene Premijerove lige!?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter