7
Domaći fudbal

FuOTO: STARSPORT

CRNO-BELI OSTAJU BEZ JEDNO OD NAJBOLJIH: Klubovi iz Saudijske Arabija stali u red za igrača Partizana?

Objavljeno: 31.05.19 u 09:36

Humsku bi uskoro mogao da napusti veoma važan igrač.

Stigao je prošlog leta kao najbolji strelac druge portugalske lige Rikardo Gomeš u Humsku i potpuno je opravdao očekivanja.

Kako saznaje ‘Informer’ napadač bi već obog leta mogao da napusti crno-bele, a kako sa tim klubom ima potpisan trogodišnji ugovor, u Humskoj se nadaju i dobroj zaradi. Tako ovaj list navodi da za ovog igrača postoji ponuda klubova iz Saudijske Arabije, koji može da izdvoji pet miliona evra, koliko crno-beli za ovog dvadesetsedmogodišnjaka traže.

FOTO: STARSPORT

Napadač sa Zelenortskih Ostrva stigao je u Humsku kao slobodan igrač, a za sobom ima više nego uspešnu sezonu. Rikardo je postigao 26 golova na 49 utakmica i bio je jedan od najstandardnijih kada je u pitanju ovosezonska forma igrača Partizana.

 

0
0

7 Komentara

  1. I dalje tvrdim, da je Djordje Jovanovic ostao u Partizanu sigurno bi bio efikasniji od Ricarda a danas bi mu cena verovatno bila mnogo veca od cene Ricarda. Ricardo nije bio los mada ni toliko dobar koliko ga dizu novinari jer ako pogledamo realno njegovu statistiku ipak mu je trebalo pet stoprocentnih sansi nebili postigao gol a pored toga se nije ni malo pokazao kao timski igrac vec preterano sebican napadac.Djoleta su oterali za saku eura nebili dali prostor Ozegovicu a videli smo gde je na kraju zavrsila Ivicin bomba od 300,000 eura. Uvek sam bio za nase klince jer niko poput njih ne moze da voli vise dres Partizana i da ga boli vise poraz od njih. Jedina pozitivna stvar sa Ricardom ce biti prodaja jer je dosao za dzabe ali ako odbijemo platu za godinu dana koliko je proveo u dresu Partizana plus porez na prodaju i proviziju menadzera, ipak to nece biti neka velika zarada.

    0
    0
    Odgovori
  2. A ovi sto o fudbalu neznaju nista i komentarisu da bi ga trebalo prodati,razumeju se u fudbal kao Mara u onu stvar.

    0
    0
    Odgovori
  3. Prodati ovakvog igraca je katastrofa za klub,aline i za ove celnike i prevarante kojima su samo pare u glavi.Ne znam ko ce da nam igra,mozda se Milosevic aktivira.Ionako smo tanki na svim pozicijama,sada smo zavrsili u prvenstvu kao treci sledece godine ima da budemo peti.Ove neznalice ne planiraju da idu oni se ponas aju kao d su osvojili ligu sampiona.Mars bagro od uprave napolje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter