2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO AKTUELNO: Gigant iz Istanbula ‘naciljao’ Zvezdinog štopera, spremni su da izdvoje milionsku cifru

Objavljeno: 30.05.19 u 10:08

Spremni su da izdvoje 1,5 miliona evra, a trebalo bi da ubrzaju eventualnu realizaciju posla pošto imaju konkurente iz Nemačke i Španije.

Pred otvaranje letnje ‘pijace’ sa transferima igrača klubovi još vagaju i procenjuju eventualne poteze, a kako saznaje HotSport ponovo je aktuelan prelazak Srđana Babića iz Crvene zvezde u Bešiktaš.

Istanbulski gigant je posle završetka posla i potpisa ugovora sa Ademom Ljajićem preko posrednika počeo da pregovara u pokušaju da i mladi reprezentativac se preseli na Bosfor.

Neka načelna ponuda je 1,5 miliona evra mada šampion Srbije želi bar dva miliona pošto je pre godinu i po dana izdvojio Real Sosijedadu 900.000 evra.

Turci su odlučili da smanje budžet plaćanja igrača i pojedini skupi igrači napuštaju klub i sledi renoviranje, dok se čeka novi šef stručnog štaba pošto je aktuelni završio misiju i nastavlja posao na klupi reprezentacije.

Očekuje se da Babić bude deo ekipe na EP u Italiji i San Marinu i sutra se čeka konačan spisak selektora Gorana Đorovića, a Bešiktaš ima i konkurenciju u klubu iz Nemačke i Španije, koji su ‘pikirali’ defanzivca.

Crveno-beli već jure dva centralna igrača, a lista je dugačka i čeka se odabir pravog rešenja u narednih nekoliko dana.

0
0

2 Komentara

  1. I sada cemo da prodamo babica za 1.5mil a dacemo mil za nekog neproverenog stranca (citaj macka u vreci)… pa kakva je to logika. Tacno je ovo samo za menadzere da se bogate od provizija, vise niko ne razmislja o kvaliteti igraca i stase time gubi/dobija. Da se malo strpimo pa da prodamo igrace za 5+ miliona i da obezbedimo klub. Sad ce i Jovelju dati za 2-3 mil maks, a kako bi Mamic za njega uzeo minimalno 20 milki…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter