2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA ILIEV: Promašio sam jedno pojačanje, a zamerili su mi jer sam im antipatican!

Objavljeno: 30.05.19 u 19:56

Ivica Iliev je u razgovoru sumirao svoj mandat na mestu sportskog direktora kluba iz Humske.

Tokom njegovog mandata koji je trajao tri i po godine crno-beli su osvojili četiri trofeja i prezimeli u Ligi Evrope. Iliev smatra da su se uspesi obezvređivali.

– Obezvređivali su se naši uspesi u tom periodu. U protekle tri godine mnogo toga se urotilo protiv nas. Mediji su ti koji prave javno mnjenje, a tu je bilo raznih botova i hejtera. Pričam o sportskim medijima. Novinarstvo i ljude iz te sfere izuzetno poštujem, ali mnogi koji rade po portalima su botovi koji pišu i pričaju iznoseći lične stavove i javno iznose neku svoju netrpeljivost iz nekog razloga, počeo je Ilijev.

Kroz fudbalsku karijeru pratile su ga mnoge bombe na terenu. Sa druge strane, funkcionersku karijeru su mu obeležile ‘bombe’ koje su se na kraju po mišljenju javnosti pretvarale u ‘petarde’. Iliev je naglasio da samo jednom nije bio u pravu kada je najavio veliko pojačanje.

– Everton, Leonardo,Tavamba, Suma, Rikardo. Od pet igrača koja su dovedena da prave razliku ko je nije pravio? Nije pravio Suma iz raznih razloga. To je 80% uspešnosti, a u Srbiji se svi hvataju za tog jednog i kritikuju. Da li je to zato što sam antipatičan, nikome se ne dodvoravam, ne pričam ono što narod ili mediji žele da čuju. Ne, ja radim za dobrobit kluba. Neto zarada kluba je više od 20 miliona evra samo na prodaji igrača. Videćete i kakav je kvalitet Partizana i u ovom prelaznom roku, a ljude na Zapadu ne možete tek tako da prevarite.

Iliev se potom osvrnuo na odluku da podnese ostavku na mesto sportskog direktora Partizana.

– Kada sam u aprilu doneo odluku o ostavci, uradio sam to da bi se smirile strasti, iako u tom trenutku u sezoni pozicija sportskog direktora ima možda najmanji uticaj na igru, jer se moj posao završava poslednjeg dana prelaznog roka. Ipak, srećan sam zbog igrača, koji su pokazali, pogotovo u najvećim utakmicama, kvalitet, karakter, odanost Partizanu i ponosam sam što sam sve vreme branio stavove i mišljenje o njima, dodao je Ivica Iliev

Izjava Ivice Ilieva nalazi se u snimku na 32:20.

0
0

2 Komentara

  1. Iglice, sto se nas tice, ti si svakog igraca pogodio. Imas punu podrsku nas cigana, da se vratis na mesto uspeha i nastavis da bacas bombe!

    0
    0
    Odgovori
    • Posebno je pogodio Leonarda i Đurđevića, ali ti si to zaboravio čak i onaj kec na krovu jer imaš pamćenje dugačko 45 dana ko zlatna ribica.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter