1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI USPEH: Zvezdin ‘B’ tim izborio plasman u Prvu ligu Srbije!

Objavljeno: 28.05.19 u 09:10

Dobili smo novog učesnika Prve lige Srbije koji dolazi sa teritorije Beograda, a reč je o ekipi Grafičara.

Dva kola pre kraja Srpske lige Beograd Grafičar je izborio plasman u Prvu ligu Srbije. ‘B’ tim Crvene zvezde pobedio je Zvezdaru sa 3:1 i moglo je da počne veliko slavlje. Grafičar je tako iza sebe ostavio IMT, Kolubaru, Zvezdaru, Radnički sa Novog Beograda i OFK Beograd.

– Verovao sam u uspeh ove generacije. Nije bilo lako raditi sa mladim momcima, razvijati ih, a uporedo i postići uspeh. Bila je ovo kvalitetna godina za Crvenu zvezdu i B tim, uspeh koji smo ostvarili budi zadovoljstvo ali nas i obavezuje da nastavimo da radimo kvalitetno i napredujemo – rekao je trener Grafičara, Milija Žižić.

Crvena zvezda je ove sezone pomogla Grafičar, a za tim sa Topčiderske zvezde su igrali Stanković, Terzić, Nikolić, Cvetković, Stanojev i Gavrić.

Iz Srpske lige Vojvodine u Prvu ligu Srbije plasirao se Kabel, sa ‘Zapada’ će najverovatnije Smederevo (pet bodova viće od Sloge), dok na ‘Istoku’ borbu vode Radnički iz Pirota i Temnić.

Iz Prve lige Srbije ispale su ekipe Novog Pazara, Slobode iz Užica, Teleoptika i Bečeja. U Superligi Srbije igraće Javor, TSC Bačka Topola i Inđija.

0
0

1 Komentara

  1. Teleoptik u trecu ligu da ostavi mesto Partizanu u drugoj,a Graficar dogodine u prvu ligu sa Zvezdom.Kad moze sa dva tima u istoj ligi u kosarci zasto ne i u fudbalu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter