0
Evrokupovi

LUDNICA U BAKUU: Policija zaustavlja sve navijače Arsenala ako nose dres jednog igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.19 u 20:24

Sve je više momenata koji dokazuju da finale Lige Evrope nikako nije trebalo da bude održano u Bakuu.

Sutra uveče od 21 sat će Arsenal i Čelsi igrati za trofej Lige Evrope u glavnom gradu Azerbejdžana, koji je već nekoliko puta pokazao da nije dostojan organizacije ovakvog spektakla.

Najpre je napravljen presedan jer je navijačima dva kluba dodeljeno svega po 6.000 karata, potom je problem stvorio mali kapacitet aerodroma u Bakuu, pa navijači ne mogu da sleću direktno tu, već moraju u Tbilisi, koji je 600 kilometara udaljen i naravno da im to pravo dodatan trošak.

Kada smo već kod dodatnih troškova, internet domaćini naplaćuju basnoslovno čak 36 funti za 50 megabajta, baš kao i taksi prevoz, koji ide i do 50 funti za par kilometara vožnje.

Ipak, najveći skandal jeste to što Azerbejdžan ne dozvoljava ulazak Henriku Mktarijanu, jermenskom fudbaleru koji nastupa za Arsenal, zbog sukoba dve države koji traje godinama.

I ne samo to, već lokalni policajci idu toliko daleko da navijače Arsenala sa dresom Mktarijana zaustavljaju na ulici i upozoravaju ih da to ne smeju da čine!

Pogledajte:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter