0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Play Off Sasa Ilic Oprostaj Season 2018-2019 Partizan v Proleter (Novi Sad) Beograd, 05.19.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAŠA ILIĆ: Legenda Partizana otkriva kakve je probleme imao zbog klađenja i kako su se na njega obrušili Mirković i Nađ!

Objavljeno: 28.05.19 u 21:45

Karijera legendarnog Saše Ilića puna je zanimljivih anegdota, a nakon odlaska u penziju Ilić je podelio neke.

Jedna od njih tiče se sukoba sa Zoranom Mirkovićem iz perioda kada su delili dres Partizana u sezoni 2004/05. Kapiten Partizana se tada našao na udaru saigrača, a razlog je bila kladionica.

– Ne mogu da se setim protiv koga smo igrali, ali je rezultat bio 2:0 ili 3:0. Ostalo mi je nekoliko utakmica na tiketu i u poluvremenu izvadim i pogledam. Međutim, ne zatvorim lepo vrata od toaleta. Tada je naišao Bata i udario po meni ‘mi krvarimo za tebe, a ti se tu zezaš‘. Mislio sam, druže vodimo 3:0, opušteno, rekao je za Novosti Ilić.

Nije jedini ‘problem’ bio Bata Mirković, podelio je potom ilić i anegdotu sa Albertom Nađom.

– Stariji igrači su u to vreme bili veliki profesionalci. Imao sam taj ‘problem’ i sa Batom i Albertom. Ja se zabavljam 15-20 minuta pre kraja meča kada vodimo, a čuje se Adi: (Albert Nađ) ‘Šta radiš više’? Ja mu kroz zube kažem ‘Ma mrš, bre’ i onda obojica skoče na mene, ali dobro prođe to brzo sve, otkrio je legendarni fudbaler Partizana.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter