1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HS SAZNAJE: Bogata ponuda iz Saudijske Arabije nije „otela“ trenera Zvezdi

Objavljeno: 28.05.19 u 10:06

Na stolu Vladana Milojevića i njegovog strulnog štaba našla se ponuda od 2,5 miliona evra, a priča je stopirana zbog dogovora ostanka na klupi šampiona Sribije.

Pokušao je Al Hilal da bogatom ponudom „privoli“ Vladana Milojevića da napusti Crvenu zvezdu, a kako saznaje HotSport odustali su pre dva dana kada su dobili konačan odgovor kormilara šampiona Srbije da nastavlja svoju misiju u ‘Ljutice Bogdana’. Nije bilo lako prelomiti, ali posle dogovora sa rukovodstvom crveno-belih da predvodi ekipu u novoj sezoni šef stručnog štaba nije hteo da „pobegne“, mada mu je bilo ponuđeno 2,5 miliona evra za njega i stručni štab na godišnjem nivou, plus bonusi i bogate premije.

Klub sa tradicijom u Saudijskoj Arabiji sastavljen je od svetskih zvezda koje čine Gomis, Karlos Eduardo, Đovinko, ali i bivši štoper upravo Crvene zvezde Miloš Degenek. Al Hilal je u završnici prvenstva izgubio borbu za titulu od Al Nasera. Prvi je ceh platio Zorž Žezus, a zatim i Zoran Mamić i Arapi su krenuli da pronađu novog kormilara. Ipak, ovaj pokušaj im nije uspeo kao ni Al Ainu iz Dubajia i Dalijenu iz Kine, koji su takođe hteli Vladana Milojevića.

Osvajač dve titule sa Zvezdom i učesnik Lige Evrope i Lige šampiona ima ugovor do sledećeg juna i nastavak posla sledi posle povratka sa Hilandara, pošto slede sastanci sa rukovodstvom oko građenja tima, a pripreme startuju 7. juna.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter