0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ HUMSKE: Miletić može da ode, cena je ova…

Objavljeno: 28.05.19 u 10:40

Pred Partizanom je ozbiljno renoviranje igračkog kadra, a pre dolaska novih fudbalera pojedinci bi mogli da napuste Humsku.

Da bi se dovela kvalitetna pojačanja potrebno je prvo zaraditi novac. U kasi kluba iz Humske ga nema mnogo, te je uprava prinuđena i da proda pojedine igrače. Najtraženiji na tržištu su najbolji strelac tima Rikardo Gomeš, reprezentativac Nemanja R. Miletić i mladi štoperi Svetozar Marković i Strahinja Pavlović. Oni neće biti prodati pošto-potom, ali ako dođe dobra ponuda, ona će biti prihvaćena.

Prvi igrač koji ima određene ponude na stolu je reprezentativac Nemanja R. Miletić. Desni bek Partizana nalazi se na meti turskih, ruskih i klubova iz Saudijske Arabije. Crno-beli za njega navodno traže minimum 1,5 miliona evra.

Partizan je počeo rekonstrukciju poslednje linije, pored Miletića klub će najverovatnije napustiti Mark Valijente, dok se kao pojačanja pominju Uroš Vitas i Dominik Dinga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter