0
Evropske lige

SERIJA A: Kao šlag na tortu – Mihajlovićeva Bolonja nadigrala Napoli za kraj sezone!

Objavljeno: 25.05.19 u 22:26

Bolonja je obezbedila opstanak u ligi i u poslednji meč sezone ekipa Siniše Mihajlovića ušlla je rasterećeno. Ipak, domaći tim slavio je protiv favorizovanog Napolija sa 3:2.

Iako je početak meča pripao gostima, do vođstva su prvi došli domaći fudbaleri, koji su na poluvreme otišli sa dva gola prednosti. Dok je u drugom poluvremenu Napoli uspeo da odgovori i dođe do izjenačenja, na kraju je ipak slavila četa našeg trenera.

U osmom minutu videli smo sjajnu timsku akciju Napolija. Završena je jakim udarcem sa ivice šesnaesterca Simonea Verdija, a njegov udarac završio je kraj stative. Lorenco Insinje imao je šansu nakon šest minuta njegov udarac sa ivice šesnaesterca završio je preko prečke. U samo dva minuta domaći tim došao je do dvostrukog vođstva.

Prvo je Rodrigo Palasio poslao odličan centaršut, najviši u skoku bio je Federiko Santandeer, koji je glavom poslao loptu u donji ugao golmana napolija. Samo dva minuta kasnije udarac izvan šesnaesterca odapeo je Blerim Džemaili za 2:0.

Igrao se 57. minut kada je Napoli uspeo da smanji prednost domaćina. Fauzi Golam je ispratio odličan centaršut Fabijana Ruiza i poslao je loptu unutar leve stative. Dres Mertens doneo je izjednačenje Napoliju nakon asistencije Amina Junesa, njegov udarac završio je u levoj strani čuvara mreže.

Da ipak to ne bude sve pobrinuo se Federico Santander svojim drugim golom kada je nakon centaršuta poslao loptu u gol Karnezisa.

Serija A 38. kolo

Subota

Frosinone – Kjevo 0:0

Bolonja – Napoli 3:2 (2:0)
(Santanter 43, 88, Džemaili 45 – Golam 57, Mertens 77)

Nedelja

15.00 Torino – Lacio

18.00 Sampdorija – Juventus

20.30 Roma – Parma

20.30 Atalanta – Sasuolo

20.30 Kaljari – Udineze

20.30 Fiorentina – Đenova

20.30 Inter – Empoli

20.30 Spal – Milan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter