0
Domaći fudbal

FOTO: Adidas

NASTAVLJA SE JOVIĆEVA SAGA: Da li je izjavom nemačkim medijima Jović otkrio gde bi mogao da nastavi karijeru?!

Objavljeno: 25.05.19 u 17:29

Dočekao je Luka Jović svojih pet minuta slave i u njima nema sumnje da uživa. Nakon najuspešnije sezone u karijeri moraće da se odluči o novom klubu. Jović je otkrio kome duguje najveću zahvalnost za uspeh.

U razgovoru za zvanični sajt Bundeslige Jović je pričao o tome kako je došlo do aktuelnog uspeha. Podsetimo, Jović je treći najbolji strelac prvenstva Nemačke, a na prvom mestu u Ligi Evrope izjednačen je sa Olivijem Žiruom.

-Iskreno, nadao sam se potajno ovakvoj sezoni. Ovo je bilo vreme kada sam bio u najboljoj formi. Ipak, najvažnije je da je ekipa imala dobru sezonu, poručio je Jović.

Srpski napadač je potom otkrio i ko je imao najveći uticaj na njegov razvoj. Jović je istakao da veliku zahvalnost duguje treneru Bajerna Niku Kovaču, nekadašnjem treneru Ajntrahta.

Niko je čovek koji mi je pokazao pravi put. Trener je koji je promenio moju karijeru, zaista sam srećan što sam imao prilike da radim sa njim, poručio je Jović.

Luka Jović je na meti Real Madrida, a renomirani Skaj Sport već ga je najavio kao novo pojačanje ‘kraljevskog kluba’. Kako do potpisa nije još došlo klubovi u užoj konkurenciji još se nadaju da će ubediti Jovića da potpiše baš za njihov klub. U konkurenciji za Lukin potpis nalazi se i tim koji sa klupe predvodi Niko Kovač, Bajern iz Minhena. Da li bi ova izjava mogla da nam otkrije novu destinaciju Luke Jovića. 

FOTO: Adidas

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter