1
Domaći fudbal

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Krunić bivši, Veselinović novi strateg Čukaričkog!

Objavljeno: 24.05.19 u 23:00

Fudbaleri Čukaričkog dobili su večeras novog trenera.

HotSport je nešto ranije večeras najavio da je saradnja Sime Krunića i Čukaričkog završena. Čukarički je ove sezone predvodjen Krunićem Super ligu završio na četvrtom mestu i tako izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa, prvi put posle tri godine. Potvrda je stigla sa Banovog Brda. Agencija Beta prenela je da je Čukarički pronašao novog stratega.

Krunića je na klupi ‘brđana’ zamenio Aleksandar Veselinović, a pomoćnik će mu biti dugogodišnji saradnik Dušan Đorđević. Veselinović je trenersku karijeru počeo u Suduvi, u dva navrata vodio je Vojvodinu, a sa Spartakom je beležio najbolje rezultate.

0
0

1 Komentara

  1. Lako je zaključiti da je Simo Krunić pao zbog uličarskog ponašanja kad se pred kamerama TV Arena sport i celog stadiona, pokušavao fizičlčki obračunati sa Vidakom Bratićem, pomoćnim trenerom Radničkog! Nedolično ponašanje trenera Čukaričkog je bio okidač za njegovu smenu i gosp. Obradović, vlasnik kluba je brzo doneo odluku, jer ne želi da na njegov kluba padne bilo kakva senka!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter