0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

OVAJ DEČKO NE MOŽE DA STANE: Luka Jović postigao gol u Kini (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.19 u 16:39

Dok se drugi timovi odmaraju, a ljubitelji fudbala čekaju da potpiše za Real – Luka Jović je postigao novi gol.

Ovog puta u porazu posle penala od Volfzburga (3:3), na prijateljskoj utakmici u Kini.

Ovom utakmicom igrači tima iz Frankfurta završili su i zvanično sezonu, te sada mogu na zasluženi odmor. Huter na ovoj utakmici nije želeo da mladog napadača forsira, pa mu je priliku pružio u finišu utakmice. Jović je na teren ušao u 73. minutu umesto Tute i vrlo brzo pokazao koliko vredi.

Samo sedam minuta na terenu bilo je potrebno nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde da postigne gol i to posle pasa Filipa Kostića.

Ovaj pogodak doneo je penale Ajntrahtu, a pre Jovića precizni su bili Vilemns i Almami Ture, dok su za Volzburg golove postigli Gerhart, Rečbekaj i Azui. Vukovi su do trijumfa stigli posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, gde su slavili sa 4:2, a među onima koji nisu pogodoili za Ajntraht bio je i Filip Kostić. Prvo poluvreme na ovom meču odigrao je i Mijat Gaćinović, a posle 45 minuta igre zamenio ga je De Guzman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter