1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HS SAZNAJE: Partizan sprema novi ugovor za junaka finala Kupa

Objavljeno: 24.05.19 u 15:59

Tridesetpetogodišnji defanzivac sjajne partije pružio je u finišu sezone.

Uz dogovor sa trenerom Miloševićem rukovodstvo će ponuditi defanzivcu saradnju na još godinu dana.

Ako je prema učinku i pravdi Bojan Ostojić bi trebalo da bude nagrađen novim ugovorom, a kako saznaje HotSport rukovodstvo uz blagoslov trenera Save Miloševića ubrzo će defanzivcu ponuditi da ostane još godinu dana. Iskisni defanzivac je doneo golom protiv Zvezde trofej Kupa Partizanu, koji je četvrti uzastopni u najmasovnijem domaćem takmicenju.

Komandovao je Ostojić kada je bilo najvažnije za crno-bele u šampionatu da overe Evropu i mečevima sa Radničkim iz Niša, pa je iz ‘trećeg plana’ stigao do junaka. Prošlo leto nije otišao na Kipar i odradio je ugovor do kraja, a ako ne bude stiglo nešto bogatije iz inostranstva može da se očekivati treći paraf na vernost Partizanu, do juna sledeće godine.

FOTO: STARSPORT

Prvi korak je napravljen, slede ubrzo razgovori da se saradnja nastavi, mada ima vremena do 7. juna, kada kreću pripreme za novu sezonu. Odmor je kratak za igrače, a klub ima vremena da se skocka tokom prelaznog leta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter