0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SPASAVA SEZONU: Savo sprema jedno iznenađenje…

Objavljeno: 23.05.19 u 11:28

Trener Savo Milošević napraviće nekoliko taktičkih promena u startnoj postavi, a priliku će pored Zorana Tošića dobiti i Đorđe Ivanović.

Ulog je pehar, a Partizan želi da u komšiluku dođe do četvrtog trofeja pobednika nacionalnog Kupa i na taj način da bar malo „ublaže“ sezonu za zaborav. Trener Savo Milošević je malo promenio plan i kako saznaje HotSport odlučio se za neke nove adute i taktiku tako da na terenu od starta treba da se nađu Zoran Tošić i Đorđe Ivanović, a uloga u sredini namenjena je Danilu Pantiću iza jedinog klasičnog napadača Rikarda Gomeša.

Poslednju liniju trebalo bi da predvodi kapiten Vladimir Stojković, a pored stopera Bojana Ostojića i Strahinje Pavlovića na boku će napadače domaćina čuvati Nemanja R. Miletić i Slobodan Urošević. Imaće pomoć od Aleksandra Sćekića i Saše Zdjelara, koji je u poslednjem okršaju bio jedan od najboljih aktera u crno -belom dresu.

Projektovan sastav: Stojković – N.R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Šćekić, Zdjelar, Tošić, Ivanović, Pantić – Gomeš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter