1
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Čeka vas Liga nacija, KLS derbi i još jedan oproštaj legendarnog kapitena

Objavljeno: 22.05.19 u 08:27

Ove srede na programu nema mnogo fudbala. Očekuje vas baraž za popunu Superlige. Glavni deo programa vodiće odbojka, košarka, ali i prijateljski meč koji će legendarnog kapitena Spartaka poslati u legendu. 

Na prvom programu Sport kluba očekuje vas odbojkaško popodne. Prvo će od 17 časova odbojkašice Srbije u Ligi nacija igrati protiv Južne Koreje, a potom će od 20 časova snage odmeriti Holandija i Turska. Na drugom programu od 16 časova sastaju se Japan i Sjedinjene Američke Države, a od 18.30 na programu je liga Ukrajine i meč Šahtjor – Dinamo Kijev. Veče ponovo pripada odbojci, od 22 sastaju se Kina protiv Rusije, a jedan čas iza ponoći Brazil dočekuje Dominikansku Republiku. Ljubitelje košarke očekuje meč između Efesa i Banvita. Biće zanimljivo videti imaju li Micić i njegovi saigrači snage nakon F4 Evrolige da se odupru nezgodnom Banvitu u četvrtfinalu prvenstva Turske.

Prvi meč baraža za popunu Superlige Srbije odigraće od 17 časova Inđija i Dinamo iz Vranja. Meč je na programu Arena Sport 1. Košarkaška Superliga Srbije donosi derbi između FMP-a i Crvene zvezde. Meč je na programu od 20 časova. Na Areni 2 možete od 18 časova pratiti meč Zlatibor – OKK Beograd. Dok vas na trećem programu u istom terminu očekuje prijateljski oproštajni meč legendarnog kapitena Spartaka Vladimira Torbice.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter