0
Domaći fudbal

Noboru Shimura i Nikola Stankovic Spartak - Radnicki super liga Srbije 13.5.1018. Maj 13. 2018. (credit image & photo: Dejan Vukovic / STARSPORT)

STANKOVIĆ ZA HS: Zadovoljstvo je bilo gledati kako Radnički raste, hvala navijačima!

Objavljeno: 21.05.19 u 16:49

Fudbaleri Radničkog imaju najuspešniju sezonu u istoriji iza sebe, jedan od igrača koji su izneli teret ove sezone jeste i Nikola Stanković.

Odlični defanzivac naredne sezone neće nositi dres niškog kluba, a srpsku Superligu zamenio je Superligom Grčke. Levi bek će naredne sezone nastupati u AEL Larisi.

– Dogovorena je trogodišnja saradnja sa timom iz Grčke. Za mene će biti veliki izazov da se oprobam van granica naše zemlje i jedva čekam da se priključim novom klubu. Raduje me to što je trener AEL-a Gordan Petrić. To će u mnogome olakšati aklimatizaciju na novi tim i novu ligu. Takođe, u ekipi ima dosta fudbalera sa ovih prostora, počeo je Stanković.

Foto: Starsport

Defanzivac se potom osvrnuo na tri sezone provedene na Čairu u kojima je za Radnički odigrao 77 utakmica i postigao je jedan gol.

Radničkom sam zahvalan na poverenju. Došao sam u Niš i zaista sam uživao. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da gledam kako se tim razvija i raste prethodnih sezona. Ono što bih posebno istakao jeste taj odnos sa navijačima i građanima Niša. Svakodnevno sam se osećao kao da sam rođen u Nišu, klubu i navijačima želim puno sreće u narednim sezonama, navijaću za Radnički u evropskim mečevima, rekao je Stanković 

Talentovani dvadesetpetogodišnjak je karijeru počeo u Crvenki, nastupao je za mlađe selekcije Partizana i Inđije. Seniorsku karijeru počeo je upravo u Inđiji, za koju je odigrao 69 mečeva, nastupao je potom jednu sezonu u Bačkoj Palanci, i potom za Radnički.

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter