0
Evropske lige

Fudbal Soccer Pripreme reprezentacije Srbije u fudbalu na pred World Cup Russia 2018 Austrija Friendly Match Prijateljska Utakmica Srbija v Cile from left (TOP) Aleksandar Mitrovic Marko Grujic Luka Milivojevic Nikola Milenkovic Goalkeeper Vladimir Stojkovic and Aleksandar Kolarov (DOWN) Dusko Tosic Nemanja Radonjic Andrija Zivkovic Adem Ljajic and Antonio Rukavina Graz, 04.06.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LJAJIĆ DOBIJA DRUŠTVO IZ REPREZENTACIJE: Stiže mu bivši igrač Partizana

Objavljeno: 19.05.19 u 12:40

Bešiktaš nastavlja sa pripremom tima za narednu sezonu, jedna od želja i povremeni reprezentativac Srbije. 

Jedan od onih koji bi prema pisanju medija u Portugaliji mogao da promeni sredinu jeste Andrija Živković. Povremeni reprezentativac Srbije mogao bi da se preseli u Tursku. Za usluge nekadašnjeg fudbalera crno-belih zainteresovan je Bešiktaš.

Živković bi stigao kao zamena za Talisku koji će se i nakon pozajmice zadržati u Gvangžou Evergrandeu. Ofanzivnom vezisti društvo u Bešiktašu će praviti saigrač iz reprezentacije Adem Ljajić koji je dogovori uslove oko ostanka u Turskoj. Živković je ove sezone dobijao sve manju minutažu uglavnom je ulazio sa klupe. Odigrao je 16 mečeva, dva u ligi šampiona i postigao je sedam golova, dovoljno da se nađe na radaru turskog velikana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter