0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

SITI KAO NIKO PRE: Građani ubedljivo do četvrtog trofeja i mesta u istoriji!

Objavljeno: 18.05.19 u 20:11

Fudbaleri Mančester Sitija stigli su do četvrog domaćeg trofeja u ovoj sezoni.

Oni su u finalu FA kupa ubedljivo savladali Votford sa 6:0.

Ekipa Pepa Gvardiole na fantastičan način ispisala je istoriju tamošnjeg fudbala, kao prva ekipa koja je u jednoj sezoni osvojila sva četiri trofeja, popularni kvadripul. Pred 90 hiljada gledalaca na ‘Vembliju’, veoma ubedljivom pobedom i sjajnom igrom, ‘građani’ su zaokružili ovu sezonu.

Nije želeo Španac ništa da kalkuliše danas, a sem Kuna Aguera svi ostali standardni igrači bili su na terenu od prvog minuta. To mu se i ispaltilo jer su tokom prvih 45 minuta njegovi puleni praktično završili sav posao. Nakon odbitka je loptu u mrežu u 26. minutu posalo David Silva, da bi desetak minuta kasnije Sterling matirao Gomeša za 2:0 na poluvremenu.

Nastavili su u drugom delu da napadaju fudbaleri Sitija, a do trećeg gola stižu u 61. minutu kada je strelac bio Kevin De Brujne, da bi na 4:0 povisio Gabrijel Žezus. Sa dva pogotka, u 81.i 87. minutu Rahim Sterling je zaokružio svoju veoma dobru partiju danas i postavio konačan rezultat.

Dominantnom igrom ‘građani’ su stigli do šestog trofeja u ovom takmičenju, a pre toga podizali su pehare i u Komjuniti Šildu, Liga kupu i Premijer ligu, za kraj jedne veoma dobre sezone…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter