0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PEČATIRATI PUT U FINALE KUPA: Milojević u Lučanima izvodi proverene adute (SASTAV)

Objavljeno: 15.05.19 u 10:20

U zavisnosti od stanja terena trener Vladan Milojević će odrediti startnu postavu, koju će najverovatnije predvoditi Marko Marin.

Ubedljiva pobeda Crvene zvezde u Beogradu protiv Mladosti (4:1) danas od 17.30 „dozviljava“ treneru Vladanu Milojeviću da izmeša karte. Ipak, opreznost je na visini kod šefa stručnog štaba crveno-belih, koji je kako saznaje HotSport, odlučio da u Lučanima izvede tim sa svim raspoloživim adutima na čelu sa najboljim igračem Markom Marinom. Ostaje samo da se vidi stanje terena posle obilnih padavina i onda možda usledi jedna ili dve promene u redovima šampiona Srbije, a gosti jure čak 37. finale nacionalnog kupa.

U poslednjoj liniji se očekuje povratk Srđana Babića i Milana Rodića, kao i standardnog tandema koji na sredini čine Branko Jovičić i Dušan Jovančić. Mini odmor je prijao El Farduu Benu, a svoje pozicije pored Marka Marina trebalo bi da zauzmu Mirko Ivanić i napred Milan Pavkov.
Postoje najave da će Ričmond Boaći dobiti dozvolu da igra za vikend, a ako rezultat bude po planu očekuje se da šansu dobije i talentovani Dejan Joveljić.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Milunović, Babić, Rodić – Jovičić, Jovančić, Ben, Ivanić, Marin – Pavkov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter