0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan oslabljen, crno-beli bez tri igrača otputovali u Niš!

Objavljeno: 14.05.19 u 18:55

Fudbaleri Partizana sutra od 20 časova oslabljeni izlaze na megdan Radničkom iz Niša, mada se u tim vraćaju Zoran Tošić i Bojan Ostojić.

Utakmica polufinala Kupa Srbije na programu je od 20 časova na „Čairu“, a kako HotSport saznaje tri bitna igrača nisu u konkurenciji za ekipu i ne nalaze se u karantinu sa ostatkom tima.

Trener Savo Milošević moraće da sastavi startnu postavu bez Nemanje Nikolića, Gorana Zakarića i Marka Valjentea, koji su ove sezone odigrali većinu mečeva i predstavljaju važne adute kluba iz Humske.

Izgleda da dvostruki uzastopni osvajač trofeja želi da sa džokerima pokuša da prođe u finale koje je na programu na istom terenu 23. maja. Dobra vest za kormilara Partizana je povratak u konkurenciju oporavljenih Bojana Ostojića i Zorana Tošića. Iskusni tandem je u subotu preskočio gostovanje Vojvodini, a očekuje se da sutra bude u sastavu.

Crno-beli su pre podne odradili trening u Zemunelu i spakovali kofere i klupskim autobusom otišli u Niš gde će imati azvršne pripreme za Radnički sa ciljem da sačuvaju aprilski minimalac iz Beograda (1:0) koji im je pogotkom doneo Rikardo Gomeš.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter