0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPEKTAKL U SUBOTICI: Zakazan oproštajni meč istinske fudbalske legende Spartaka

Objavljeno: 13.05.19 u 21:21

Još početkom godine Vladimir Torbica je obelodanio da završava igračku karijeru.

A sledeće nedelje će se iskusni fudbaler oprostiti od subotičke publike.

Oproštajni meč Vladimira Torbice zakazan je za 22. maj sa početkom od 18 časova na Gradskom stadionu u Subotici. Torbica je više od deceniju u Spartaku za koji je odigrao blizu 300 utakmica. Nastupao je još za Mladost Apatin i Zlatibor Vodu, a odluku da se penzioniše doneo je u 38. godini.

– Mogu samo da žalim što nisam ostvario neki inostrani angažman, a što se tiče Srbije nisam mogao sebe da zamislim u nekom drugom klubu. Ne kažem da nije bilo šansi i ponuda. S obzirom da su vodeći klubovi uvek osvajali trofeje u Kupu i ligi, normalno je da svaki igrač ima motiv jednog dana da podigne neki od pehara, ali ja sam odlučio čvrsto da gradim karijeru u Spartaku. Odbijao sam mnogo puta ponude superligaških klubova koji su u rangu sa Spartakom. Vojvodinu sam čak dva puta odbio. Što se tiče finansijskih momenata možda bi bilo bolje da sam prešao u neki drugi, ali ja sebe nisam mogao zamisliti u drugom klubu, rekao je Torbica ranije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter