0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK U POLJSKOJ, DELIJE SE RADUJU: Preokret u šampionskoj trci, evo šta to znači za Crvenu zvezdu… (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.19 u 18:15

Crvena zvezda ‘osluškuje’ ishode šampionata u Poljskoj, Bugarskoj i Rumuniji, kako bi saznala da li će biti nosilac u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena zvezda je svoju titulu u Srbiji obezbedila, a čekaju se ishodi u Poljskoj, Bugarskoj i Rumuniji, gde je vrlo neizvesno i mogući su preokreti. Jedan takav se danas desio u Poljskoj.

Pjast je na svom terenu igrao protiv Jagelonije i na volšeban način u šokantnoj završnici je slavio sa 2:1. Pjast je vodio do 89. minuta, kaga su gosti izjednačili iz penala golom Imaza. Potom je Jodlovjec u prvom minutu nadoknade prelepim golom doneo novu prednost domaćinu, da bi u 94. minutu dosuđen još jedan jedanaesterac za Jageloniju.

Međutim, ovog puta je Imaz bio pročitan od strane golmana Zmatule i Pjast je osvojio sva tri boda.

Njihov rival Legija je na svom terenu dočekala Pogon iz Šćećina, ali je samo remizirala sa 1:1.

Sada je Pjast prvi na tabeli, sa bodom više od Legije i to dva kola pre kraja. To svakako raduje navijače srpskog prvaka.

Ukoliko Pjast osvoji titulu šampiona Poljske, a Kluž večeras potvrdi svoju u Rumuniji, Crvena zvezda će biti nosilac u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, jer ima bolji klupski koeficijent od pomenuta dva kluba.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter