0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA, PLEJ-OF: Lep fudbal u Kruševcu i šest pogodaka, Čukarički više nije treći

Objavljeno: 11.05.19 u 18:29

U dve preostale utakmice današnjeg programa plej-ofa Superlige viđena su dva remija.

Duel Napretka i Radničkog završen je rezultatom 3:3, dok su bodove podelili i Mladost i Čukarički – 1:1.

Ni u Kruševcu Nišlije nije predvodio Nenad Lalatović, pa je ponovo ulogu glavnog trenera imao Dragan Šarac.

Domaćin je poveo preko mladog Anesa Ruševića kog je poslužila sreća, pri udarcu je lopta na putu ka golu zakačila jednog od defanzivaca Radničkog i prevarila Kojića. Brzo je usledilo izjednačenje Nišlija, a među strelce se upisao Riota Noma. Japanski internacionalac je ostao sam na ivici kaznenog prostora, dobio je pas od Grbića i gađao precizno po zemlji.

Golovi su padali kao ‘na traci’ u prvom poluvremenu gde ih je ukupno bilo pet. Ibrahima Ndiaje doneo je novu prednost Kruševljanima nakon dobrog centaršuta Ivanovića kada je bio najviši u skoku. Desetak minuta kasnije bilo je 2:2.

Posle centaršuta sa desne strane najbolje se snašao Petar Grbić i izjednačio, a neposredno pre toga Radnički je do gola mogao i nakon slobodnjaka Nikole Drinčića kada je lopta završila na stativi.

U finišu poluvremena uspeo je Napredak da postigne novi gol. Mladi Igor Ivanović uspeo je da se upiše i među strelce pošto je nešto ranije asistirao za gol.

Milorad Kosanović je bio prinuđen da u 77. minutu iz igre izvede jednog od najboljih, Ndijaea koji je doživeo povredu zgloba nakon duela sa Nomom.

Meč je rešen u 84. minutu kada je veliki deo posla odradio Nermin Haskić. Najbolji strelac Superlige povukao je kontru i odlično istrčao, navukao dvojicu čuvara na sebe, a zatim vratio na dvadesetak metara od gola za Petra Petrovića koji je pogodio praznu mrežu gola Napretka.

Golgetersku seriju je u ovom kolu nastavio i Ognjen Mudrinski koji je u 40. minutu utakmice u Lučanima doneo prednost Čukaričkom nakon dodavanja Bogosavca. Mladost je uspela da izjednači na startu drugog dela utakmice i osvoji bod, a strelac je bio Radivojević.

Ekipa sa Banovog brda sada je četvrtoplasirana na tabeli plej-ofa Superlige posle današnjeg remija i pobede Partizana nad Vojvodinom. Crno-beli su treći i imaju bod više od Čukaričkog.

SUPERLIGA, PLEJ-OF (36. kolo)

Petak:

Proleter – Crvena zvezda 0:1 (0:0)
/Jevtović 75/

Subota:

Mladost – Čukarički 1:1 (0:1)
/Radivojević 49 – Mudrinski 40/

Napredak – Radnički 3:3 (3:2)
/Rušević 4, Ndijaje 24, Ivanović 42 – Noma 10, Grbić 36, Petrović 84/

Vojvodina – Partizan 1:2 (1:1)
/Đurić 9 pen – Rikardo 6, Ivanović 83 pen/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter