3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK SE NAZIRE: Ključni član odbrane Crvene zvezde na meti Rusa, Grka i Turaka…

Objavljeno: 11.05.19 u 09:55

Postoje zaintresovani klubovi, a posle dve sjajne sezone odlazak u Evropu će uslediti ako ponuda bude po ukusu obe strane.

Povratak iz Minhena 1860 u Crvenu zvezdu je pre dve godine bio pun pogodak za Filipa Stojkovića, a reprezentativac Crne Gore nalazi se na listi igrača koji mogu da napuste ‘Ljutice Bogdana’. Ugovor je produžen zimus kao nagrada za urađeno u dve sjajne sezone defanzivca i pošto su naslednici spremni Milan Gajić i Marko Gobeljić logično je da se iskusni desni bek ponovo okuša u Evropi. Kako saznaje HotSport već se za cenu raspituju klubovi iz Rusije, Grčke i Turske.

Popularni Žule je prošao omladinsku školu crveno-belih, a pošto nije dobio priliku preselio se u Čukarički i jednu sezonu proveo u Nemačkoj. Drugi rastanak sa šampionom Srbije je moguć mada sve je za sada u drugom planu do završetka sezone, pošto je plan prvo overa finala Kupa Srbije u sredu u Lučanima (prvi meč – 4:1 za Zvezdu) i da se zatim 23. maja krene u pohod na duplu krunu. Sledeci korak Filipa Stojkovića znaće se tokom letnjeg prelaznog roka, koji se zahuktava od početka juna.

FOTO: STARSPORT

Filip Stojković je ove sezone odigrao 36 utakmica za crveno-bele, postigao je gol u Bačkoj Palanci, a šest puta je asistirao.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter