1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANTIĆ PROGOVORIO O ČEMU SE ĆUTALO: U svlačionici lomnjava i ‘udaranje vaspitne’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.19 u 23:00

Ekipa iz Vranja stigla je do novih bodova u borbi za opstanak u eliti.

Tokom čitave sezone Dinamo se nalazio na dnu tabele, ali je dobrim partijama ovog proleća i današnjom pobedom došao u priliku da ipak ostane u Superligi.

Vranjanci su na svom stadionu savladali Spartak, i to posle preokreta (2:1). Prvi čovek ovog kluba Dragan Antić posle utakmice osvrnuo se na dešavanja na terenu, ali i i na to kako je ‘motivisao’ igrače na poluvremenu. Prema rečima popularnog Recka, taj govor bio je nešto žustriji:

– Na poluvremenu sam ušao i polomio sam pola svlačionice. Nekima sam možda i vaspitno udario. Onako odigrati za Dinamo, ono je tragedija. Ne možeš da nosiš dres Dinama, a da se boriš tako. Moraš da ostaviš srce na terenu, ako hođeš da igraš za Dinamo. Pojedinci će završiti karijeru u Dinamu ovom utakmicom, jer vidim da na njih ne mogu da računam, kazao je Antić.

Imao je prvi čovek Dinama šta da poruči i treneru Rada Bogdanu Koraku i to na temu broja gledalaca ovog tima.

– Moram da pozovem onog mog druga iz Rada, Koraka, koji kaže da u Vranju ne može više od 1.500 ljudi da stane. Moram da ga dovedem,da vidim da li je išao u školu da može da izbroji, videli smo svi da je bilo sigurno oko 4.000 gledalaca, možda i više…

Kompletnu konferenciju za novinare posle utakmice Dinamo – Spartak, možete pogledati na priloženom snimku:

(VIDEO:YouTube/Superliga Srbije)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter