0
Fudbal

AZIJSKA LIGA ŠAMPIONA: Hirošima odradila posao, Daegu ubedljivo do drugog mesta

Objavljeno: 08.05.19 u 14:00

Odigrana su dva duela petog kola u F grupi.

Do pobeda u ovom kolu stigli su korejski Daegu i japanska Hirošima.

Hirošima je samo na početku doživela poraz i od tog momenta nanizala je četiri pobede, koje joj sad garantuju plasman dalje. Jedini poraz doživeli su upravo od Gvangžoua na početku takmičenja (2:0) i danas je došao red da se servira osveta. Minimalcem su domaći igrači slavili, a gol odluke bio je delo Li Ksupenga koji je u 15. minutu utakmice zatresao sopstvenu mrežu i tako postavio krajnji rezultat meča.

Pobedom protiv Melburna koji je zakovan za dno sa samo jednim bodom, korejski Daegu je preskočio Gvangžou i popeo se na drugu poziciju. Oni su na domaćem terenu sa 4:0 stigli do devetog boda u ovoj grupi i sada imaju dva više od kineskog tima. Rano su sa bele tačke do prednosti došli domaći, a precizan u 9. minutu bio je Edgar. Duplirali su prednost sedinmo drugog dela kada je pogodio Jeong, da bi se do kraja među strelce upisali Kim i Jung.

AZIJSKA LIGA ŠAMPIONA, 5. kolo

Grupa E
13.30 Šandong Luneng – Gjeongnam
14.45 Jahor DT – Kašima

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa F
Daegu – Melburn 4:0 (1:0)
(Edgar 9, Jeong 53, Kim 80, Jung 80)

Hirošima – Gvangžou Evergrande 1:0 (1:0)
(Li Ksupeng 15a.g.)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter