1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REČI KOJE ODZVANJAJU: Kosanović udario na jednog od najpoznatijih sudija – ‘Terajte ga napolje, uvek zabrlja iz namere!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.19 u 09:45

Trener Napretka posle poraza od Partizana u Humskoj izneo je direktne optužbe na račun Bojana Nikolića, koji kako kaže, uvek sudi tendenciozno za neku stranu.

Bojan Nikolić svakako nije najbolji, ali jeste jedan od najpoznatijih arbitara u Superligi, makar kada se gleda broj utakmica na kojima je delegiran od strane Sudijske komisije. Bilo kao glavni ili pomoćni, pa čak i četvrti sudija.

Međutim, trener Kruševljana Milorad Kosanović, smatra da on uvek ima nameru da neku stranu ošteti, posebno njegov klub.

– Mi smo igrali dve utakmice u Lučanima u mesec dana, i kako dođemo tamo, on je u Lučanima. Nije sudio, ali je tamo – kao četrvti sudija. Sad dođemo ovde, on za Partizan. Čujem da je i Partizan ‘ubio’ protiv Radničkog. Šta će on više, terajte ga napolje bre, dosadio je više svakom. Nema nijednu utakmicu da sudi, a da nije zabrljao. Da li smo mi stvarno toliko nisko pali da prihvatamo sve to? – pitao se Kosanović.

Da li to radi iz neznanja?

– On uvek brlja iz namere, kod njega nema neznanja, on da ne zna, ne bi mogao tako – odgovorio je trener Napretka.

(Izvor: youtube / Danas Conference Centre)

0
0

1 Komentara

  1. NIKOLIC MUDRO RADI. SAD
    POMAZE PARTIZANU A DA SE PARTIZAN BORI ZA TITULU SUDIO BRI PROTIV
    PARTIZANA. KVARAN TIP
    KOJI MRAKIC FORSIRA.
    DVA GARAGANA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter