0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Zvezda na nacionalnoj ferkvenciji igra za titulu, Partizan u isto vreme na ‘Areni’

Objavljeno: 05.05.19 u 08:40

Bogat sportski dan je pred nama, a u centru pažnje su završne u borbe u Superligi Srbije, Crvena zvezda bi zvanično mogla da postane šampion.

Četi Vladana Milojevića potrebno je da danas pobedi Mladost iz Lučana i zvanično postane najbolji tim u Srbiji. Utakmica se igra od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’. Sa druge strane i tim iz Dragačeva ima svoju računicu, a ona je pobeda i nastvak borbe za izlazak u Evropu. Prenos ovog meča je na ‘O2’ i ‘Areni sport jedan’.

U isto vreme Partizan dočekuje Napredak. Crno-beli bi pobedom nad Kruševljanima mogli da overe mesto u Evropi tokom seledeće sezone. Prenos meča iz Humske je na ‘Areni sport dva’.

Crno-beli danas igraju i košarku. Četa Andree Trinkjerija od 20.30 dočekuje Dinamik u 2. kolu Superlige Srbije. Favorit je naravno ‘parni valjak’ i sve sem pobede bilo bi veliko iznenađenje. Prenos je na ‘Areni sport dva’ od 20.30.

Od evropskih liga sa ‘Arene sport’ izdvajamo derbi Lige jedan između Liona i Lila od 21 čas, ali i mali derbi Italije između Lacija i Atalante od 15 časova.

Na ‘Sport klubu’ izdvajamo mečeve ekipa koja se bore za Ligu šampiona, Hadersfild od 15 časova dočekuje Mančester junajted, dok Arsenal od 17.30 Brajton. Ipak, derbi dana dolazi iz Turske gde se sastaju Galatasaraj i Bešiktaš. Prenos je na ‘Sport klubu tri’ od 18 časova.

Od 21.30 izdvajamo NBA plej-of duel u kom Filadelfija dočekuje Toronto. Prenos je na ‘Sport klubu jedan’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter