4
Domaći fudbal

JOVIČIĆ: Eto, Pavkov je sve rešio! Jovančić: Ni sa igračem manje nismo odustali od napadačke igre!

Objavljeno: 05.05.19 u 21:31

Večerašnjom pobedom Crvena zvezda je došla do nove titule u šampionatu Srbije.

Jedan od aktera uspešne sezone Crvene zvezde je i Branko Jovičić. Nakon meča dao je svoj pogled na meč.

– Mladost je pokazala da se radi o iskusnoj ekipi, da su zasluženo tu gde jesu. Mogli smo ranije da rešimo pitanje pobednika, ali verovatno je uticao pritisak jer nas je pobeda vodila do titule. Eto Pavkov je sve rešio, osvojili smo titulu, a ako da Bog i duplu krunu, poručio je Jovičić.

Crvena zvezda ima prednost iz prvog meča polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti od 4:1. Crveno-beli su praktično jednom nogom u finalu.

– Rano je još da pričamo o finalu kupa, čeka nas revanš sa ekipom Mladosti, videli ste da su veoma opasni. Iako imamo 4:1 iz prvog meča. Idemo korak po korak sigurno da se ni u prvenstvu nećemo opustiti, kao što ste videli do sada, rekao je Jovičić.

Foto: Starsport

Dušan Jovančić takođe je nakon meča stao pred okupljene novinare.

– Teška utakmica je iza nas, Mladost je ekipa protiv koje je teško igrati, pogotovo kada im trebamo dati gol. Fenomenalno je bilo osvojiti titulu pred našim navijačima posle ovako teške godine. Drago mi je što sam deo generacije koja je upisala treću zvezdicu. Bitno je za sportistu da osvoji neki trofej u karijeri, drago mi je što sam uspeo da sa Crvenom zvezdom dožem do trofeja.

Jovančić ističe da je Zvezda osvojila titulu, ali nema vremena za opuštanje jer Zvezdu očekuje kup. Zvezdin fudbaler nada se da će crveno-beli ove sezone doći do duple krune.

Zvezdin vezista bio je začetnik akcije koja je iznedrila gol za pobedu i titulu.

– Dobro sam povukao do Gajića, a on je vratio povratnu. Drago mi je da smo dali gol i pobedili. Bilo je bolje da sačekam da se bek malo raširi i da se otvori prostor za centaršut, poručio je Zvezdin fudbaler.

Zvezda je i sa igračem manje napadala kao da na terenu ima igrača više.

Napadali smo, nismo želeli da odustanemo od napadačke igre. Pobeda nam je trebala da obezbedimo titulu, rekao je Jovančić.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski 

Foto: Starsport 

0
0

4 Komentara

  1. Kad je muka uvek legenda odlucuje!!!
    Ovom ne valja, kinji ga, drzi na klupi neopravdano… A on je dr za skupo placenog Boakiye i mladog Jovelju.
    Da ga nije bilo ove god. bili bismo 4 ili 5 min. A u Evropi niko ne bi ni cuo za CZ, jer smo uvek sluzili bogatima, za potkusurivanje iskljucivo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter