0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Neymar of Paris Saint-Germain celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SVE SU GLASNIJE PRIČE: Parižanima ruke vezane – Nejmar uz Pogbu stiže u Real Madrid!

Objavljeno: 04.05.19 u 19:40

Leto koje je pred nama moglo bi veoma lako da iz korena promeni sliku na fudbalskoj mapi sveta.

Nakon što je na nekoliko nedelja utihnula, priča o prelasku Nejmara u Real Madrid ponovo je aktuelna. Mundo Deportivo prenosi da je najskuplji fudbaler planete blizu potpisa sa Realom, a ovaj portal tvrdi da će Parižanima ruke biti vezane jer Nejmar navodno ima klauzulu od 145 miliona funti u svom ugovoru.

Pored njega, novi fudbaler Reala trebalo bi da spostane Pol Pogba. Iako je i za njega u poslednje vreme znatno manje priče, Dejli Mejl prenosi da je Pogba poručio da ne želi da ostane u Junajtedu, pa je pitanje dana kada će Madriđani poslati ponudu „tešku“ 160 miliona funti na adresu tima sa Old Traforda.

Sa druge strane, Junajted je zainteresovan za Musu Dembelea, napadača Liona. Ovaj 22-godišnjak je ove sezone 17 puta tresao mrežu rivala, a Lion bi ga pustio po ceni od oko 45 miliona funti.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter