0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED MEČ ZA TITULU: Le Talek i Degenek raspametili navijače Crvene zvezde (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 04.05.19 u 23:52

Damijan Le Talek i Miloš Degenek neće sutra na terenu pokušati da protiv Mladosti iz Lučana donesu Crvenoj zvezdi pobedu vrednu šampionske titule, ali će biti uz nekadašnje saigrače.

Le Talek je član Monpeljea, cimer je sa bivšim fudbalerom Partizana Petrom Škuletićem, a ovako je saigrača iz redova francuskog tima zadirkivao zbog izvesne nove titule crveno-belih:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Le Talek u slavljeničkom raspoloženju dočekuje sutrašnju utakmicu @crvenazvezdafk, i zadirkuje svog cimera Škuletića! @skuletic_32 @damien.le.tallec

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

A preko Instagrama se oglasio i Miloš Degenek, fudbaler Al Hilala, koji je na svoj Instagram okačio sliku u majici „Dok se zemlja oko sunca kreće“ i poruku „Još jedna pobeda i titula“

FOTO: Instagram/Screenshot

Crveno-beli sutra od 18 časova protiv lučanske Mladosti imaju priliku da pobedom dva kola pre kraja i matematički obezbede (još uvek zvanično) 29. šampionski pehar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter