0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIDIMO SE U ‘HRAMU FUDBALA’: Crno-beli pozivaju navaijače na duel sa Napretkom

Objavljeno: 03.05.19 u 13:49

Nije bila prevelika poseta u Humskoj na nekoliko prethodnih duela.

Posle pobede nad timom iz Lučana u prethodnom kolu (2:1), pred izabranicima Save Miloševića i dalje je imperativ pobede kako bi osigurali plasman u Evropu.

Lakše se diše u Humskoj posle trijumfa nad direktnim konkuretom, a nova prilika da se poveća bodovni saldo biće utakmica u nedelju od 16 časova. Rival crno-belih biće Napredak koji je doživeo ubedljivo poraz u prošlom kolu od Čukaričkog (5:2) i ukoliko pobede, igrači Partizana bi mirno mogli da privedu sezonu kraju.

Pred taj duel stigao je i poziv navijačaim, kojih u prethodnim utakmicama nije bilo u velikom broju na stadionu da dođu i pomognu igračima da ostvare željeni rezultat.

– Ulaznice za nedeljni meč mogu se kupiti od danas u TicketLine-u na Novom Beogradu ili na blagajnama stadiona na dan meča od 10.00 do početka susreta. Sezonske ulaznice važe. Vidimo se u Hramu fudbala 5.maja u 16.00 Partizan-Napredak, stoji u poruci iz Humske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter