0
Evropske lige

FOTO: PSG/C. Gavelle

KRAJ JEDNE ERE: Bogati Arapi sele svoj kapital iz PSŽ i traže atraktivniju ligu!

Objavljeno: 02.05.19 u 22:19

Vlasnici Pari Sen Žermena izgubili su strpljenje i doneli odluku da premeste svoj kapital u jaču ligu navode francuski mediji.

PSŽ ove sezone ne opravdava uloženo i po svemu sudeći to će biti kap koja je prelila čašu. Parižani su u ovoj sezoni eliminisani iz Lige šampiona od Mančester Junajteda nakon trilera u revanšu. Klub je takođe poražen u finalu Kupa Francuske od Rena, a ni u domaćem prvenstvu im poslednjih nedelja ne cvetaju ruže iako su odbranili titulu.

Porodica Al Tani odlučila je da uvede ‘mere štednje’, a kako bi povratili bar deo uloženih sredstava mogla bi da usledi prodaja Kilijana Mbapea i Nejmara, a potom bi interesovanje usmerili ka nekoj atraktivnijoj ligi. Zanimljivo, samo na porez je PSŽ uplatio državi oko milijardu evra, za poslednjih 8 godina, što je više od nemačke, italijanske i španske lige zajedno.

Mediji navode da bi bogata porodica Al Tani mogla svoj kapital da uloži u Romu sa kojom su otpočeli pregovori. Pored rezultata od velike vađnosti im je i interesovanje za klub koje je bez mnogo sumnje veće u Rimu nego u prestonici Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter