0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Veliki preokret Radničkog, Niš slavi het trik odličnog Haskića!

Objavljeno: 30.04.19 u 19:59

Prvom utakmicom između Proletera i Radničkog otvoreno je 34. kolo Superlige Srbije.


Nišlije slave odličnog Nermina Haskića koji je večeras sa tri pogotka doneo Radničkom pobedu od 3:2 nad Proleterom. Takođe je došao do 24 postignuta gola u Superligi Srbije. Što ga već sada stavlja na deobu drugog mesto večne liste najboljih strelaca (Leonadrdo i Đurđević) Superlige iza Aleksandra Pešića koji je svojevremeno postigao 25.

Neverovatnu utakmicu imali su prilike da vide navijači u Novom Sadu. Radnički je igrao bezidejno u prvih 45. minuta i nije imao nijedan udarac ka golu protivnika, a Slobodan Novaković je u 31. minutu pronašao Srđana Vujakliju koji je savladao Borivoja Ristića.

Pauza je prijala Radničkom, a posebno napadaču Nerminu Haskiću koji je već u 50. minutu poravnao rezultat. Odlično ga je tada pronašao Lazar Ranđelović. Četiri minuta kasnije odličnu loptu uputio je Petar Petrović, a Haskić je ponovo zatresao mrežu i doneo Nišlijama preokret. Proleter nije želeo da se preda bez borbe te je Nemanja Čović još jednom u 61. minutu doneo izjednačenje. Deset minuta trajala je nada domaćina da će doći bar do boda, ali da tako ne bude potrudio se još jednom bosanskohercegovački napadač Haskić golom u 71. minutu.

Superliga Srbije 34. kolo

Plej-of

Utorak
Proleter – Radnički Niš 2:3 (1:0)
(Vujaklija 31, Čović 61 – Haskić 50, 54, 71)

Sreda
16.00 Vojvodina – Crvena zvezda
18.00 Čukarički – Napredak
18.00 Partizan – Mladost

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Plej-aut

Sreda
16.00 Rad – Dinamo Vranje
16.00 Radnik – Voždovac
16.00 Zemun – Bačka
18.00 Mačva – Spartak

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter